Központi vezérlőegységek

A megfelelő központi egységek minden rendszerhez

Itt megtalálja a megfelelő központi egységeket az integrálható egységekhez és az asztali jelölőrendszerekhez.

Központi vezérlőegységeink integrálható egységekhez

Az integrációs egységekhez tartozó központi vezérlőegységeink IP54-védelemmel rendelkeznek, és magas funkcionalitásukkal és energiahatékonyságukkal győzik meg partnereinket. Normál változatukban már rendelkeznek az automatizált gyártási folyamatokba történő integrálás legfontosabb funkcióival. Speciális funkciók egy átfogó moduláris rendszerből választhatók.

Az operációs szoftver felhasználói felülete jól felépített. A színes ikonok megkönnyítik a navigációt. Az operációs szoftver számos nyelvi változatban érhető el.

Kommunikációs lehetőségek (opcionális):

  • Digitális be- és kimenetek
  • Ethernet TCP/IP (Rockwell)
  • PROFINET CU / LWL
  • PROFIBUS
  • Funkcionális modulok (pl. TIA)

MV5 ZE 100 XL / MV5 ZE 101 XL

Az integrációs szegmens legnépszerűbb modellje az MV5 ZE 101 XL. Ez az innovatív és hálózat-kompatibilis vezérlőegység ideális megoldás az automatizált gyártósorok számára a kompaktság és a funkcionalitás területén. Színes kijelzővel és kapacitív érintőképernyővel van felszerelve. A szövegek bevitele a képernyőn megjelenő billentyűzeten keresztül történik. A gyakran használt billentyűk a színes kijelző jobb oldalán találhatók.

Legnépszerűbb termékünk színes kijelző és érintőképernyő nélkül is elérhető, egyszerűsített változatban az MV5 ZE 100 XL modellben. Csak a házon található 6 LED szolgál visszajelzésként pl. üzemi feszültség, X / Y alapállás vagy jelölésre kész. A kezelés az XL CONTROL PC szoftveren keresztül történik. Ezt az olcsó modellt mindenhol használják, ahol nincs szükség rendszeres kézi bevitelre.

A műszaki részletek listája itt található:

Műszaki részletek

MV5 ZE 401 XL

Our central control units for benchtop and hand-held marking systems

MV5 ZE 301 XL

Az MV5 ZE 301 XL központi vezérlőegység használható mind az asztali, mind a hordozható jelölőrendszerek irányítására. A kompakt asztali házban lévő modell integrált PC-funkciókkal van ellátva, önállóan működik külső számítógép nélkül. Az előlapon egy nagyméretű színes kijelző található, amely minden információt egy pillanat alatt megjelenít.

Az MV5 ZE 301 XL központi egység szoftvere jól felépített és a legnagyobb rugalmasságot kínálja a jelölési fájlok létrehozásához. Az adatbevitel USB billentyűzeten keresztül történik. Az operációs szoftver számos nyelvi változatban érhető el. Az előnézeti funkció lehetővé teszi a létrehozott jelölési fájl ellenőrzését közvetlenül a színes kijelzőn. Az olyan hasznos funkciók, mint az idő, a dátum vagy az automatikus számozás, már szerepelnek az alap csomagban. Sok más szoftverparancs opcionálisan elérhető.

A műszaki részletek listája itt található:

Műszaki részletek

MV5 ZE 401 XL